Programma
14:00 Kinderactiviteiten
16.30 uur Kidsrun t/m 6 jaar 425 meter (1 rondje)
16.50 uur Kidsrun 7 t/m 9 jaar 850 meter (2 rondjes)
17.10 uur Kidsrun 10 t/m 12 jaar 1700 meter (4 rondjes)
18:00 Start 5 kilometer loop
19:15 Start 10 kilometer loop
21:00 Aprés Run Party met DJ op het Bunckmanplein

Afhalen startnummers
Je startnummer ligt op naam voor je klaar bij het inschrijfbureau vanaf 13:30 uur tot 15 minuten voor je wedstrijdonderdeel. Dit is in het Lopersdorp aan het Bunckmanplein vlakbij de Start/Finish.

Kidsrun
Als je ouders jou na de run ophalen, kunnen ze terecht in het Lopersdorp op het Crescendo terrein. We verzoeken ouders om de kinderen niet direct na finish van het parcours te halen maar te wachten tot ze in het Lopersdorp zijn. De kinderen worden na de finish begeleidt naar het Lopersdorp waar ze ook hun medaille, drinken etc krijgen.

Prijzen en herinnering
De snelste drie lopers die over de finish komen worden beloond met een podiumplaats en een speciale herinnering. Het gaat dus om de bruto tijden. Alle lopers ontvangen een herinnering direct na afloop van de wedstrijd.
De netto tijden worden na afloop van het evenement gepubliceerd op onze website en op uitslagen.nl

Parkeren
Parkeren kan bij dorpshuis ’t Trefpunt aan de Roelenengweg 25 3781 BA Voorthuizen. De start en finish is op het Bunckmanplein wat 450 meter warmlopen is vanaf de parkeerplaats.

Kleedruimte, toiletten en garderobe
De kleedruimtes vind je ook in het Lopersdorp in de witte tenten naast het gebouw van muziekvereniging Crescendo. Deze ruimtes zijn alleen toegankelijk voor lopers en dienen ook als garderobe. Het achterlaten van persoonlijke eigendommen is op eigen risico. Er zijn geen douches aanwezig maar wel toiletten. En die zijn te vinden bij de kleedruimtes, naast Grand Café de Bunckman op het plein en in de horeca gelegenheden.

Parcours
Het parcours is exact 2,5 kilometer en gekeurd door de KNAU. We hebben hier 2 waterposten ingericht met vrijwilligers die je voorzien van een glaasje koud water. Het 1 en 2 kilometerpunt is duidelijk gemarkeerd.

Voorwaarden voor deelname
Om het evenement soepel te laten verlopen hebben we enkele spelregels opgesteld. Deelnemen aan Voorthuizen Loopt betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden .